Тантра срещи 20-26.04.2020

ТАНТРА СРЕЩИ 20-26 април
ШАКТИ ПИЙТ
 
С БХАДЖАН КАУР и ОДИЛ ПЕРОНЕ МАЙTРЕЯ
 
Този семинар е отворен за всеки, който търси себе си и желае да се освободи от игрите на ума. Ще откриете Тантра в нейното цялостно духовно измерение, отвъд клишетата, свързани единствено със сексуалния ѝ аспект и удоволствията.
Тантра е път на трансформация и осъзнаване, приемаща човека в цялата му същност- тъмнина и светлина, откриваме постепенно любовта към себе си и всичко, “така, както Е”. Това дава възможност за разрешаване на проблеми в отношенията, за осъзнаване и разбиране на модели на повтарящи се ситуации в живота, обусловени от нашите вярвания, преживявания, възпитание и пречещи за разгъщането на цялостния ни потенциал на радост, творчество и единство.
Пътят на Тантра е преди всичко емоционално изцеление.
Тантрическите средства (техники) действат на физическо ниво- хаотични свободни движения, йога, динамични медитации, танц, на психологично- техники за отваряне и среща със себе си и човека до нас, за освобождаване и разбиране на емоциите, техники за присъствие и изслушване (чуване) на себе си и другия без осъждане и без поучаване, на енергийно ниво- хармонизиране на чакрите, катарсис, тантра йога.
Истинската алхимия на енергията се получава в сърцето на групата, където се създават условия за трансформиране. Техните се представят под формата на игри, създаване на определени ситуации с методите от трансперсоналната психология (био-енергия, жесталт, холотропно дишане, регресия, пасаж), освобождаващи енергията, в която са кристализирани страдания, комплекси , страхове и липси.
Тези методи допълват традиционните – кундалини йога, Венера крия (йога по двойки), масажи и други техники, спомагащи сенситивността на тялото, осъзнаването на “езика” на тялото, отваряне на сърцето, разбирането на ума в създаденото пространство на неутралност и покой.
В Тантра Среща, Групата става “Терапевт”. Това е уникална възможност да подложим под съмнение представата за себе си, да се сблъскаме с противоречията в нас и с другите, в емоционален и светски аспект. Целта е освобождаване от тежестта на емоциите, които правят живота ни труден, понякога непоносим. Да сме себе си- това напълно променя връзката ни с околните и ситуациите и е задължителна подготовка за посвещаване в духовния път на йога и тантра.
 
С предварително записване и заплащане
до 20-03-2020 -> 630 лв.
след 21-03-2020 -> 710 лв.
 
BG14FINV91501017335971
Ваня Семкова
Основание: Тантра Срещи
 
за контакти:
тел. +33627911567 (Viber, WatsАpp), vaniasemkova@gmail.com
тел. 0882358396, Прем Шела
 

Comments are closed.