“ПРИЕМАНЕ И НАБЛЮДЕНИЕ” – ТАНТРА КУНДАЛИНИ ЙОГА С БАДЖАН КАУР

RUMI

“Приемането на това, което е, на всичко, което се случва вътре и извън нас, е най-високият връх на медитацията. Да приемем мъките и огорченията, радостите и удоволствията.
Щом приемането се породи вътре в нас, животът започва да се променя, с него идва едно непоклатимо спокойствие, една дълбока тишина, пред събитията и фактите от живота. Тази тишина не е нито отсъствие, нито смърт – тя е съставена от нежна мелодия и танц в състояние на екстаз. Тази тишина не е празна, тя е изпълнена със Съзнание, Обич и Светлина.
Да се научим да приемаме живота такъв, какъвто той идва при нас. Случва ни се нещо хубаво – приемаме го с радост, някой ни напуска – приемаме го спокойно. Да останем мълчаливият свидетел на всички тези събития, които съставляват нашия живот. Нека се отдадем напълно на играта на живота, без да се стараем да променим неговите правила, да го оставим сам да гради, нека му имаме доверие. Ето най-дълбоката тайна на вечната мъдрост.”
Ананд Шараби

с БАДЖАН КАУР (Ваня Семкова)
Тя е енергиен и психотерапевт по методите на Тантра, преподавател по Кундалини йога и обучител на преподаватели по Кундалини Йога в България и Франция. За първи път в България през 2005 тя ни срещна с магията на Кундалини йога по учението на Йоги Баджан.
Тя е акредитирана към школата на Ананд Шараби (Жан Жак Ригу) – Големият тантричен майстор, който почти десетилетие заедно с нея и Ананд Мира провежда ежегодни стажове по Бяла Тантра в България. Ананд Шараби е френски психотерапевт и основател на френската Федерация по Тантра и Кундалини йога и от десетки години е в пътя на Тантра Кундалини йога. Автор на книгата „ Саняс в пътя на Тантра” и на практическото ръководство „Тантра Кундалини йога”

Семинарът ще се проведе от 20.02.2016 до 21.02.2016г.
Носете си удобни за предпочитане бели дрехи, постелки и одеялца.

Цена на семинара – 100 лв.
За присъствие само единия ден – 60 лв.

Контакти за записване и информация:

0886 444 377 akoleva@csc.com Сат Джая
088 44 55 012 bistoyanova@abv.bg Девананда
0895 78 11 35 dani_nelly@abv.bg Дев Маниша

Comments are closed.